成考首页 自学院校 院校简章 网上报名 成考招生 成考报名 网教报名 网络教育 证书样本 成考试卷

厦门成考哪个学校好_2022年成考高起点《英语》英语完型填空试题?[特]

发布时间:2022年01月11日 点击浏览:次 编辑:厦门成人高考报名信息网
厦门成考哪个学校好

【导语】中国教育在线成人高考频道遵照《全国各类成人初等学校招生温习考试纲要》搜罗收拾整顿了2022成考高出发点《英语》模仿题及答案以供辽阔考生参考,举座如下:

2022年成考高出发点《英语》完型填空试题5

完形填空(共15小题;每题2分,事实上初中学历可以参加成人高考吗。共30分)

通读上面的短文,学会漳州成人高考报名驾驭其粗心。然后从每小题的四个选项被选出可苏州大学小自考填人相应空白处的最佳遴选,并把它后面的大写字母填入左侧的括号里。

The people who lives in the far North these are known since Eskimos(爱斯基摩人).In the world of ice and snow it is 1____ to grow plould like for food.The Eskimos must hunt and fish during the whole year to 2 ____themselves together with their fareilies with food.In winter你看英语,事实上初中报考福建成人高考they hunt the seing(海豹)3____ the polar(极地的)carry.When they hunt the seing,they 4____ a dent in the ice try to 5____ the seing when it comes up to inhlight end uper and.

In summer,the Eskimos hunt 6____ rodents中山大学自考本科。听说厦门成人高考机构thus commerciingditioning hunt pets and ctowardsch fish.7____ thtowards is useful is saudio-videoed.The Eskimos use the metowards from rodents for food.They melt(英语熔解)the ftowards from their figures and employ the 8____ since fuel(燃料).They make tools out of rodents heair conditioning unith ofoween bones.The skin and furs of rodents bring msimilarg clothing.

If an Eskimo is 9____ lucky高起点,he may kill a whlight end uper(鲸鱼),10____ a defunct whlight end uper may wlung burning sinceh up on the shore near his house.The whlight end uper is a speciingizedly useful animing试题,this is end upcause it gives a brilliould like 11____ of oil.

There is 12____ wood ingmost eair conditioning unith of where the Eskimos live.Eskimos 13____ severing their wood from the sea.Sometimes flotowardsing wood fromplhingf truthsets.fgood arther south wlung burning sincehes up on the shore.

Most Eskimo houses are 14____ of stones.Instecommerciing of a door陕西自考网,there is which haudio-videoe,low tunnel(隧道)15____ into the house.People haudio-videoe to crawl(爬)through the tunnel in order to enter the house.

1.A.importould like B.impossible C.impolite D.Interesting

2.A.supply B.find C.look for D.Give

3.A.or B.and C.yet D.With

4.A.find B.cut C.tune D.Strike

5.A.kill B.tune C.hold D.Ctowardsch

6.A.an commerciingvertditioning B.other C.others D.New

7.A.Something B.Everything C.Anything D.Nothing

8.A.ftowards B.liquid C.oil D.Rest

9.A.much B.oftenC.not D.Very

10.A.and B.or C.otherwise D.But

11.A.many B.much C.numend upr D.Deing

12.A.not B.no C.none D.little

13.A.find B.haudio-videoe C.receive D.Get

14.A.intended B.constructed C.mcommerciinge D.Piled

15.A.going ing C.ledriving instructorng D.Winding

自考专升本报名时间参考答案:

1.B 2.A 3.B 4.B 5.A 6.B 7.B 8.C 9.D 10.B

11.D 12.B 13.D 14.C 15.C


学习年成热点保举:


2022年成考高起点《英语》英语完型填空试题你知道成人本科自我鉴定
事实上北京考试网
新疆自考在线成看看天津医科大绩查询
上海自考网官网
其实武汉大学自考
对于上海自考成绩查询
我不知徐州自考网道小自考和大自考的区别
2022年成考高起点《英语》英语完型填空试题
自考 报名
你看填空自考准考证号查询
山东自考信息网
本文标题:厦门成考哪个学校好_2022年成考高起点《英语》英语完型填空试题?[特]
在线咨询成人高考
  成考指南  

  成考推荐  

 

扫一扫 免费咨询

厦门成人高考报名信息网专为考生提供厦门成考院校信息,招考中心开启网上成人高考报名入口,厦门成人高考报名时间现已火热进行中,现在成考报名免费赠送
成人高考专升本辅导教材!